Wat is Nahele?

Nahele is een Indiaanse jongensnaam die Bomen, Bos betekent. Een toepasselijke naam voor een websitie die je helpt door de bomen het bos nog te zien.

Wij hopen van harte dat de links op de website van Nahele u veel surfplezier geven.
Uw link wordt zeker geplaatst, zonder verplichting tot een wederlink (liever wel natuurlijk).

 
HOME - Je bent niet ingelogd.
Inloggen
Registeren
Website toevoegen

Funmatch

Online Meeting Community


PERSBERICHT

31-08-2012/ Breda

 

Internet Service Maré B.V. introduceert een nieuwe online meeting community voor singles en alleenstaanden die bewust alleen zijn en willen blijven.

FUNMATCH.NL

 

Op 01 Oktober introduceert Internet Service Maré een nieuwe online meeting community voor singles en alleenstaanden: FUNMATCH.NL. Deze nieuwe site biedt een platform voor singles en alleenstaanden die bewust kiezen om alleen te zijn/blijven en opzoek zijn naar nieuwe contacten om samen gemeenschappelijke hobby’s uit te oefenen, leuke dingen te ondernemen of nieuwe vriendschappen aan te knopen.

 

FUNMATCH.NL biedt met dit concept een netwerk voor singles en alleenstaanden om nieuwe mensen te leren kennen via het internet. Steeds meer mensen kiezen ervoor om bewust single of alleen te zijn. Eén deel van deze groep in Nederland maakt moeilijk nieuwe contacten of vriendschappen. Bijvoorbeeld na een verandering in leefsituatie, denk daarbij aan een verhuis of scheiding. Een ander deel van de groep zoekt gericht naar mede singles waarmee zij gemeenschappelijke hobby’s en interesses kunnen delen, zoals samen sporten of reizen. Bij FUNMATCH.NL draait het allemaal om FUN en SAMEN leuke dingen doen zonder de druk van een relatie of sex op de achtergrond.

 

Het profiel van de single of alleenstaande op FUNMATCH.NL laat duidelijk zien waarin hij of zij geïnteresseerd is en waar die persoon naar op zoek is. Doormiddel van chatten of berichten schrijven kunnen de eerste contacten gelegd worden. FUNMATCH.NL en haar toekomstige leden hechten veel waarde aan privacy, vertrouwen en bescherming van persoonsgegevens. Zij streeft naar een transparant netwerk waar leden zonder argwaan en angst op zoek kunnen gaan naar nieuwe mensen om samen activiteiten te ondernemen in de verschillende aspecten van het vrijetijdsleven.

 

De site is opgebouwd uit 6 hoofd activiteiten te weten sporten, uitgaan, reizen, wellness, cultuur en culinair. Via een doorlopende agenda op het platform kunnen leden dagelijks kijken welke nieuwe singles of alleenstaanden zich ingeschreven hebben op het netwerk en voor welke activiteiten zij iemand zoeken of welke interesses zij hebben waarbij zijn gelijkgezinden zoeken. Aan de hand van fijn gedefinieerde zoekopdrachten worden profielen ook gematched aan de hand van de ingevulde gegevens zoals hobby’s, geslacht, leeftijd en woonplaats.

 

Vanaf donderdag 01 Oktober is er een nieuwe plek tussen de social media’s en dating/relatie websites speciaal voor singles en alleenstaanden die graag zo willen blijven en toch leuke mensen zoeken of willen ontmoeten om gemeenschappelijke interesses en hobby’s mee te delen: FUNMATCH.NL

 

Geïnteresseerden kunnen terecht op www.funmatch.nl

 

Voor meer informatie

Internet Service Maré B.V.

Maurice Reniers

Bernard de Wildestraat 630

Tel.: +31 (0)76 880 12 61

Mobile: +31 (0)6 10 52 72 18

Mail: m.reniers@ismar.nl

www.funmatch.nl

 


Ga naar de websiteBezoek de website
Overzicht

Adviesbureaus (10)
Alternatief genezen (20)
Beauty en Mode (16)
Blogs (11)
Boeken en literatuur (10)
Coaching (10)
Communicatie (10)
Dieren (13)
Eten en drinken (10)
Fotografen (60)
Games (2)
Geldzaken (10)
Gezondheid en ziekte (49)
Hard- en Software (2)
Hobby en Vrije tijd (34)
Kunst (15)
Muziek bands (4)
Muziek zangeressen (0)
Muziek zangers (2)
Natuur (12)
Nieuws (4)
On- en offline media (2)
Onderwijs (11)
Ontspanning (21)
Persoonlijke verzorging (7)
Reizen en vakantie (12)
Relaties (7)
Samenleving (9)
Sporten (6)
Thuiswerken (3)
Tweedehands (1)
Uitgaan - Cultuur (2)
Vergelijken (6)
Vervoermiddelen (2)
Webdesign (9)
Webwinkels (40)
Weer en Verkeer (1)
Werken (6)
Wonen (27)
Zakelijk (21)
Zorg- verzekeringen (10)

(Nahele :: Nahele 1.0) | Contact

dd